Handelsbetingelser

Dog Closet V/ Rikke Løvgren
Figenvej 120
4700 Næstved
CVR-nr: 42352829
mail@dogcloset.dk
+45 53 52 06 28 

Oplysningerne er senest opdateret den 21-04-2024 og kan ændres uden varsel.  

Betingelserne gælder køb lavet via Dogcloset.dk 

Dog Closet modtager betaling med Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, Mobilepay, Apple Pay. 

Alle beløb på dansk sproget side er i DKK. danske kroner og er incl. Moms. 

Alle priser på den Engelsk sproget side er i Euro. 

Hvis du fortryder dit køb kan du returnere dine varer inden for 14 dage, fra modtagelses datoen. Fristen indebærer du giver os besked om, at du ønsker at returnere din varer, ved at sende en mail til mail@dogcloset.dk eller du benytter returformularen (link). 

Du kan ikke fortryde dit køb, ved at nægte modtagelse. Hvis du ikke afhenter din pakke, vil der blive fratrukket et beløb på 150 kr. i dit tilgodehavende. Det er dit ansvar at din returvarer er forsvarligt indpakket og ikke bortkommer. Der er ingen returret på bestilling varer.  Varer der bærer tydelige brugstegn, er beskadiget, beskidte eller lignende, nægtes modtagelse. Varen skal returneres i intakt original emballage, såfremt den blev leveret i sådan en. Såfremt Dogcloset.dk modtager en returneret pakke som ikke opfylder disse krav, bliver modtagelsen nægtet og Dogcloset.dk sender pakken tilbage til den pågældende køber. Retur skal sendes til: Dogcloset.dk, Figenvej 120, 4700 Næstved. Pakker sendt til pakkeshop vil ikke blive afhentet. Dogcloset.dk dækker ikke retur fragt. 

Hvis Dogcloset.dk modtager de returnerede varer i acceptabel stand, refunderes det modtagne beløb, som vil være på købers konto efter 5-10 hverdage.  

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og /eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening / behandling af produkterne. 

Dog Closet sender din ordre inden for få dage. 

Dog Closet tilbyder forsendelse med Post Nord, GLS og dao via Shopmondo. 

Levering i Danmark: 

Pakkeshop: 45 kr 

Hjemmelevering: 55 kr 

Udland: 

Fragtpris: 135,00 ddk 

Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Sverige, Tyskland 

Fragtpris: 225,00 ddk 

Bulgarien, Estland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Ungarn, Norge, Frankrig, Finland, Tjekkiet, Østrig. 

Det er muligt at besøge vores Showroom i Østergade 30, 4700 Næstved mod forudgående aftale. 

Når du handler hos Dog Closet, gælder købelovens regler for varekøb. Du har som kunde, reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettige, kan du enten får din vare repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i pris, afhængig af den konkrete situation. Ved reklamation på varer med en anden producent end Dog Closet, må det påregnes at reklamationen skal behandles af pågældende producent, hvilke kan betyde at varen skal sendes til producenten inden der kan tages stilling til reklamationen. 

Reklamationer skal sendes til: 

Dogcloset.dk 

Figenvej 120  

4700 Næstved 

Pakker sendt til pakkeshop vil ikke blive afhentet. 

Dog Closet registrer og gemmer data vedrørende din ordre, som for eksempel navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, holde dig opdateret med uafsluttede registreringer i din indkøbskurv, samt tilsende nyhedsbreve såfremt du tillader dette. 
 
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 
 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 
 
Personoplysningerne registreres hos Dog Closet og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
 
Som registreret hos Dog Closet, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Såfremt du ønsker dine informationer slettet, skal du tage kontakt til os herom. 
 
Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@dogcloset.dk. 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@dogcloset.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 
 
Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen 
Nævnenes Hus, 
Toldboden 2, 
8800 Viborg. 
 
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.naevneneshus.dk 
 
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen. 

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. 

Dogcloset.dk tager forbehold for eventuelle fejl i produktinformation, priser eller andre ting på hjemmesiden. Vi forbeholder os retten til at foretage efterfølgende justeringer af hjemmesiden, uden forudgående varsel. 

Dog Closet.dk forbeholder sig også retten til at afvise bestillinger, lagerdifferencer, prisjusteringer, ændringer i tekniske specifikationer og tekniske problemer på vores hjemmeside. 

Doc Closet.dk forbeholder sig retten til at annullere forkerte ordrer. 

Alt indhold på Dogcloset.dk såsom billeder, logoer, tekst og grafik tilhører Dog Closet eller vores leverandører og er beskyttet af internationale love om ophavsret. 

Dogcloset.dk
Figenvej 120
4700 Næstved